تلاش های بارسلونا برای جذب کانته
حالا بارسلونا نیز به جمع مشتریان انگولو کانته اضافه شده است و برای جذب این بازیکن و انتقالش به نیوکمپ تلاش خواهد کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، هفته گذشته تیم پاریس سن ژرمن مذاکراتش را با چلسی برای انتقال کانته شروع کرده است و حالا بارسلونا هم به جمع مشتریان این بازیکن اضافه شده است.
کانته که هم اکنون در تیم ملی فرانسه و جام جهانی به سر می برد یکی از اصلی ترین ارکان تیم چلسی در دو فصل گذشته بوده است و به نظر نمی رسد چلسی راضی به فروش این بازیکن شود.
با توجه به اخبار منتشر شده در فرانسه، مسئولان باشگاه بارسلونا از ماه های گذشته بدنبال تشویق کانته و خانواده اش است تا بتواند او را راهی لا لیگا و بارسلونا بکند و خانواده او را برای دیدن بازی های آخر بارسلونا ، خانواده کانته را به ورزشگاه نیوکمپ دعوت کرده است.